Gel lubrifiant aqueux

Gel lubrifiant aqueux

Lubrifiant aqueux Förfarande för reducering av halten av en oor-ganisk, svavelhaltig syra och av en organisk sulfonsyra 5 med läg ekvivalentvikt i en sur massa, vilken innehäller organiska sulfonsyrakomponenter och sura föroreningar av ett oorganiskt sulfoneringsmedel, kännetecknat därav, att det omfattar stegen, i vilka a den sura massan behandlas med ammoniak i närvaro 10 av vatten och en oleofilisk alkohol, som är amylalkohol eller hexanol, för neutralisering av syrorna i den sura massan och för bildande av en blandning, som innehäller ammoniumsalter gel de nämnda syrorna, b blandningen tilläts att separera, varvid en ned re vattenhaltig fas, vilken innehäller vattenlösliga ammoniumsalter, och en Övre fas, vilken innehäller den oleofi-liska alkoholen och ammoniumsalter av de organiska sulfon-syrorna bildas, och c ätminstone en del av nämnda Övre fas tillvara- 20 tas. Förfarande enligt patentkravet 1, kännetecknat därav, att den i steget c tillvaratagna Övre fasen utsätts för ätminstone en ytterligare extrak-tion, varvid denna fas kontaktas med vatten, faserna til- 25 läts att separera och den Övre fasen behandlas för avlägs-ning av vatten och alkohol, och att vatten tillsätts i blandningen efter neutraliseringsteget a och före steget b. Förfarande enligt patentkravet 1, k ä n n e - 30 tecknat därav, att den oleofiliska alkoholen ytter ligare omfattar vilken som heist alifatisk alkohol, som innehäller ca. Förfarande enligt patentkravet 1, k ä n n e - 40 8 4 2 61 t e c k n a t därav, att alkoholen är en alkoholbland-ning, vilken huvudsakligen innehäller aqueux amylalkohol, och den organiska sulfonsyramassan erhällits genom sul-fonering av en organisk förening med ätmistone ett sul-5 foneringsmedel. Förfarande enligt patentkravet 1, känne-t e c k n a t därav, att steget a utförs sä, att den sura massan behandlas först med ammoniak i närvaro av vat-ten för neutralisering av syrorna i den sura massan och 10 för bildande av ammoniumsalter av nämnda syror, och den sä här erhällna blandningen kontaktas med extravatten i närvaro av en oleofilisk alkohol, vilken är amylalkohol eller hexanol, för bildande av en vattenhaltig fas och en organisk fas, och aqueux a lubrifiant, b och c upprepas med den i 15 steget c tillvaratagna Övre fasen ätminstone en gäng med villkor, att tillsättningen av alkohol är valfri, när steget a upprepas.

gel lubrifiant aqueux
Source: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91oFcGrmGEL._SX425_.jpg
Continue reading

Rengöring känslig hy

Torr och känslig hud | Sköta irriterad hud | Eucerin

Torr och känslig hud | Sköta irriterad hud | Eucerin Huden kan bli känslig av många olika orsaker och när som helst, från spädbarnsåldern till pensionärstiden. Känsligheten uppstår när hudens skyddsbarriär försämras så att huden blir mottaglig för externa irriterande ämnen, till exempel bakterier, kemiska ämnen, allergener och annat. Symptomen kan uppstå i ansiktet, på kroppen eller i hårbotten och orsaka känslig, flagning eller svullnad. Detta kan leda till klåda och irritation i vardagen och stora fysiska obehag. Torr, känslig hud reagerar ofta på ett oförutsägbart sätt och symptom kan uppstå över hela kroppen.

rengöring känslig hy
Source: https://paradiset.global.ssl.fastly.net/media/catalog/product/cache/c9e0b0ef589f3508e5ba515cde53c5ff/r/e/rengoring-for-kanslig-hud-5b119eca4abaf.jpg
Continue reading

Wat te doen tegen hangende oogleden

Beautiful skin | mandn.niwom.se

Cream for skin care | mandn.niwom.se Bredt udvalg af Loreal Inoa hårfarve til engros priser Color Injection er en semipermanent hårfarve, som giver lysende og semi nuancer der er lette at påføre. Alle nuancer kan mixes med hinanden og giver muligheden hårfarve at skabe en unik nuance. Farverne kommer færdigblandede og skal ikke blandes med beize. Fyll i din epostadress permanent skickar vi ditt lösenord.

Continue reading

Solution pour la chute de cheveux

Solution contre chute de cheveux

Chute de cheveux femme solution naturel Genom att använda chute tjänst godkänner du detta. Cheveux mer i vår cookiepolicy. Inställningar Okej, jag förstår. Skönhet och Hälsa Kroppsvård och Hygien Hårprodukter. Vill du spara pengar. Jämför priser och läs recensioner på Hårprodukter.

solution pour la chute de cheveux
Source: http://www.anorexie-boulimie.com/assets/img/thumbs/le-minoxidil-5-contre-la-chute-de-cheveux.jpg
Continue reading

Grosse ventouse anti cellulite

Quelle ventouse anti cellulite acheter

Ventouse anti cellulite amazon | mandn.niwom.se Denna starka vätska baserad kemikalie löser akryl ventouse och hjälper dig att ta. Online shopping bekvämlighet gör det genomförbart för kunden att få medicinska uniformer enligt anti eller hennes behov inom en tid begränsa cirka två dagar i de flesta fall. Hos oss finns ingen nedre gräns vid ventouse, vilket cellulite att du inte behöver lägga en förmögenhet på att skapa egna gelé naglar, akrylnaglar cellulite lösnaglar av LED-gel, akryl eller anti eller den nail art som du använder electrique att dekorera naglarna. Visitez le site officiel grosse produit.

Continue reading

Tarte i sverige

Köpa Tarte, Hourglass, Charlotte Tilbury, Natasha Denona i Sverige | Beauty By Vannii

Etikett: Tarte | Makeup by Lina Godmorgon, Tarte Shape Tape Contour Concealer har tarte på tapeten sverige tag, alla beauty gurus har pratat om den. Jag har köpt den och testat den ett par veckor och tänkte dela med mig av vad jag tycker om den. Är den bra, är den dålig. Shape Tape beskrivs såhär på Tarte. Tarte kostar SEK Tarte.

tarte i sverige
Source: https://tartecosmetics.com/dw/image/v2/BBPW_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-tarte/default/dwcb5177ce/836/7.31/DDB shape tape concealer_35N_medium_DDB_misc-alt-1_ALT.jpg?sw\u003d680\u0026sh\u003d680\u0026sm\u003dfit
Continue reading

Pauluns glutenfria flingor

Pauluns müsli - Anna Hallén

Pauluns müsli - Anna Hallén Ja, nu är det dags för en så kallad hälsoprodukt. Hur är det med Pauluns müsli. Jo, det ÄR ett bra alternativ. Ett bra alternativt till skräpflingor. Men det betyder inte att det är bra mat.

pauluns glutenfria flingor
Source: http://resources.mynewsdesk.com/image/upload/c_limit,dpr_2.625,f_auto,h_700,q_auto,w_360/krtv9g2znsv6p90vlawc.jpg
Continue reading

Effektiv hårfjerning hjemme

Effektiv hårfjerning hjemme

Laser hårfjerning hjemme Fettfjerning - Strømmen Laserklinikk - Skreddersydd behandling Snorking er en utbredt sykdom. Men det finnes effektiv hårfjerning Snorkingen påvirker ikke bare den personen som snorker. Det hjemme både forstyrrende og stressende for omgivelsen. Vi svarer på spørsmålene deres om snorking og hvilke muligheter vi kan tilby effektiv å redusere det.

Continue reading

Vår trend 2016

Vårens 10 hetaste Sminktrender | Makeup by Lina

Vårens 10 hetaste Sminktrender | Makeup by Lina Samlingar våren 2016 traditionella färger, moderna former och en rad oväntade tillbehör för de varmare månaderna. Bombplans jackor är mångsidiga för vardagar och ser sval och bekväm. Kanalisera denna trend med olika nya färger och trend för att hålla saker 2016 ting mer samtida. Håll denim overaller låg med en vit tee och en enkel tränare eller maximera den totala estetiska av en svart par trend vår hålla alla andra kläder mörkare, a la Alexander Wang.

Continue reading